Nutriční hodnoty (Eintopf samotáře Rermora)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 6 077 kJ / 1 453 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 207,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 199,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,06 g |
| Tuky | 42,68 g |
| – nasycené | 10,48 g |
| – nenasycené | 21,18 g |
| –– mononenasycené | 18,36 g |
| –– polynenasycené | 2,83 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 17,70 g |
| Cholesterol | 650 mg |
| Sodík | 8,63 g |
| Sůl | 20,00 g |
| Sacharidy | 55,50 g |
| – cukry | 11,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg uzeného masa s kostí | Vepřová plec uzená | 1000 g |
| kysané zelí | Zelí bílé kvašené | |
| mrkev | Mrkev čerstvá | |
| celer | Celer bulva čerstvá | |
| petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 5 5 žampionů | Žampion čerstvý | |
| hrst hrst krup | Kroupy ječné | |
| hlíva ústřičná | Hlíva ústřičná syrová | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| nové koření | Nové koření | |
| pepř | Pepř černý |