Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Naložená obložená okurka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 206 kJ /
288 kcal
Bílkoviny0,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,60 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy70,00 g
– cukry62,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 salátové okurky Okurka salátová čerstvá
1 1 bílá cibule Cibule čerstvá
1/4 šálku 1/4 šálku cukru – tedy asi 80 g Cukr bílý 62.5 g
1/2 šálku 1/2 šálku octa Ocet lihový 125 ml
1 šálek 1 šálek vody Voda 250 ml
1/2 lžíce 1/2 lžíce pepře Pepř černý 10 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.