Nutriční hodnoty (Naložená obložená okurka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 206 kJ / 288 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 70,00 g |
– cukry | 62,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 bílá cibule | Cibule čerstvá | |
1/4 šálku 1/4 šálku cukru – tedy asi 80 g | Cukr bílý | 62.5 g |
1/2 šálku 1/2 šálku octa | Ocet lihový | 125 ml |
1 šálek 1 šálek vody | Voda | 250 ml |
1/2 lžíce 1/2 lžíce pepře | Pepř černý | 10 g |
sůl | Sůl mořská |