Nutriční hodnoty (Naložená obložená okurka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 206 kJ / 288 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 18 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 70,00 g |
| – cukry | 62,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 bílá cibule | Cibule čerstvá | |
| 1/4 šálku 1/4 šálku cukru – tedy asi 80 g | Cukr bílý | 62.5 g |
| 1/2 šálku 1/2 šálku octa | Ocet lihový | 125 ml |
| 1 šálek 1 šálek vody | Voda | 250 ml |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce pepře | Pepř černý | 10 g |
| sůl | Sůl mořská |