Nutriční hodnoty (Cejn ,,Marengo")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 853 kJ / 2 355 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 128,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,22 g |
Tuky | 165,52 g |
– nasycené | 18,52 g |
– nenasycené | 123,28 g |
–– mononenasycené | 91,96 g |
–– polynenasycené | 31,33 g |
––– omega 3 | 9,82 g |
Vláknina | 20,56 g |
Cholesterol | 584 mg |
Sodík | 373 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 53,00 g |
– cukry | 22,38 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g cejna | Cejn | 800 g |
300 g 300 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
150 g 150 g hub | Hřib čerstvý | 150 g |
0,1 l 0,1 l stolního oleje | Olej řepkový | 100.00000149011612 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
0,1 l 0,1 l červeného vína | Víno červené suché | 100.00000149011612 ml |
20 g 20 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
zelená petrželka nebo cibulová nať | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
citron | Citrón čerstvý |