Nutriční hodnoty (Cejn ,,Marengo")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 853 kJ / 2 355 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 139,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 128,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,22 g |
| Tuky | 165,52 g |
| – nasycené | 18,52 g |
| – nenasycené | 123,28 g |
| –– mononenasycené | 91,96 g |
| –– polynenasycené | 31,33 g |
| ––– omega 3 | 9,82 g |
| Vláknina | 20,56 g |
| Cholesterol | 584 mg |
| Sodík | 373 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 53,00 g |
| – cukry | 22,38 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g cejna | Cejn | 800 g |
| 300 g 300 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| 150 g 150 g hub | Hřib čerstvý | 150 g |
| 0,1 l 0,1 l stolního oleje | Olej řepkový | 100.00000149011612 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 0,1 l 0,1 l červeného vína | Víno červené suché | 100.00000149011612 ml |
| 20 g 20 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| zelená petrželka nebo cibulová nať | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| citron | Citrón čerstvý |