Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Střapatý jablečný koláč s tvarohem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 828 kJ /
4 022 kcal
Bílkoviny95,14 g
– z toho živočišné bílkoviny56,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,00 g
Tuky219,11 g
– nasycené69,88 g
– nenasycené133,60 g
–– mononenasycené98,98 g
–– polynenasycené34,62 g
––– omega 39,11 g
Vláknina37,80 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 503 mg
Sůl1,34 g
Sacharidy398,47 g
– cukry152,37 g
––– laktóza11,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
90 g 90 g másla Máslo kravské 90 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 g 100 g celozrnné špaldové mouky Mouka špaldová celozrnná hladká 100 g
240 g 240 g hladké bílé mouky Mouka pšeničná hladká 240 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
50 g 50 g xylitolu - březového cukru (určitě půjde nahradit krystalovým cukrem) Cukr bílý 50 g
1 vanička 1 vanička polotučného tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
2 lžíce 2 lžíce jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 40 ml
20 g 20 g xylitolu (případně opět cukr krystal) Cukr bílý 20 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
citronová kůra dle chuti Citronová kúra čerstvá
4 4 středně velká jablka Jablko čerstvé 600 g
vanilkový cukr (cca 1 lžíce) Cukr vanilkový
mletá skořice Skořice ceylonská mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.