Nutriční hodnoty (Salát s ovčím sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 512 kJ / 1 078 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,18 g |
Tuky | 77,88 g |
– nasycené | 24,61 g |
– nenasycené | 51,91 g |
–– mononenasycené | 45,07 g |
–– polynenasycené | 6,84 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 10,54 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 2,05 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 41,89 g |
– cukry | 26,48 g |
––– laktóza | 13,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
½ okurky | Okurka salátová čerstvá | |
200 g 200 g ovčího sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
50 g 50 g oliv | Olivy čerstvé zralé | 50 g |
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
3 lžíce 3 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 60 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
pepř | Pepř černý |