Nutriční hodnoty (Salát s ovčím sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 512 kJ / 1 078 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,18 g |
| Tuky | 77,88 g |
| – nasycené | 24,61 g |
| – nenasycené | 51,91 g |
| –– mononenasycené | 45,07 g |
| –– polynenasycené | 6,84 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 10,54 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 2,05 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 41,89 g |
| – cukry | 26,48 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| ½ okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 200 g 200 g ovčího sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 50 g 50 g oliv | Olivy čerstvé zralé | 50 g |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 60 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| pepř | Pepř černý |