Nutriční hodnoty (Pochoutkový rajčatový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 719 kJ / 411 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,38 g |
Tuky | 22,28 g |
– nasycené | 3,07 g |
– nenasycené | 18,82 g |
–– mononenasycené | 15,83 g |
–– polynenasycené | 2,99 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 10,78 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 49 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 40,84 g |
– cukry | 32,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
650 g 650 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 650 g |
1 1 bazalkové tofu | Tofu bylinkové | |
1 lžíce 1 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 15 ml |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce pažitky (nasekané) | Pažitka čerstvá | 15 g |
1 1 lžička soli himalájské | Sůl mořská | |
1 1 lžička provensálského koření | Provensálské koření | |
2 2 lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá |