Nutriční hodnoty (Jihočeský pstruh na grilu i v troubě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 230 kJ / 294 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,68 g |
| Tuky | 15,11 g |
| – nasycené | 9,06 g |
| – nenasycené | 5,71 g |
| –– mononenasycené | 5,00 g |
| –– polynenasycené | 0,71 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 3,92 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 1,01 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 14,90 g |
| – cukry | 7,06 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 menší pstruzi | Pstruh | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 2 2 silnější pórky | Pórek čerstvý | |
| 100 g 100 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |