Nutriční hodnoty (Zelný jahelník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 136 kJ / 749 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 37,36 g |
– nasycené | 10,55 g |
– nenasycené | 17,34 g |
–– mononenasycené | 13,49 g |
–– polynenasycené | 3,85 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 6,50 g |
Cholesterol | 943 mg |
Sodík | 4,47 g |
Sůl | 10,68 g |
Sacharidy | 15,88 g |
– cukry | 12,45 g |
––– laktóza | 2,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 ml 150 ml jáhel | Jáhly | |
400 ml 400 ml vývaru | Vývar hovězí | 400 ml |
250 g 250 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 250 g |
250 g 250 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 250 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
máslo, strouhanka | Strouhanka pšeničná |