Nutriční hodnoty (Zelný jahelník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 136 kJ / 749 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
| Tuky | 37,36 g |
| – nasycené | 10,55 g |
| – nenasycené | 17,34 g |
| –– mononenasycené | 13,49 g |
| –– polynenasycené | 3,85 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 6,50 g |
| Cholesterol | 943 mg |
| Sodík | 4,47 g |
| Sůl | 10,68 g |
| Sacharidy | 15,88 g |
| – cukry | 12,45 g |
| ––– laktóza | 2,45 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 ml 150 ml jáhel | Jáhly | |
| 400 ml 400 ml vývaru | Vývar hovězí | 400 ml |
| 250 g 250 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 250 g |
| 250 g 250 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 250 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| máslo, strouhanka | Strouhanka pšeničná |