Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelný jahelník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 136 kJ /
749 kcal
Bílkoviny84,16 g
– z toho živočišné bílkoviny80,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,00 g
Tuky37,36 g
– nasycené10,55 g
– nenasycené17,34 g
–– mononenasycené13,49 g
–– polynenasycené3,85 g
––– omega 30,27 g
Vláknina6,50 g
Cholesterol 943 mg
Sodík 4,47 g
Sůl10,68 g
Sacharidy15,88 g
– cukry12,45 g
––– laktóza2,45 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 ml 150 ml jáhel Jáhly
400 ml 400 ml vývaru Vývar hovězí 400 ml
250 g 250 g uzeného masa Vepřová plec uzená 250 g
250 g 250 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 250 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
50 ml 50 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
mletý kmín Kmín mletý
máslo, strouhanka Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.