Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňová zavařenina)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 550 kJ /
609 kcal
Bílkoviny7,15 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,15 g
Tuky2,84 g
– nasycené1,08 g
– nenasycené1,14 g
–– mononenasycené0,43 g
–– polynenasycené0,71 g
––– omega 30,08 g
Vláknina24,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 34 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy127,63 g
– cukry96,37 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g dýně Dýně čerstvá 500 g
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.