Nutriční hodnoty (Dýňová zavařenina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 550 kJ / 609 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,15 g |
Tuky | 2,84 g |
– nasycené | 1,08 g |
– nenasycené | 1,14 g |
–– mononenasycené | 0,43 g |
–– polynenasycené | 0,71 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 24,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 127,63 g |
– cukry | 96,37 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g dýně | Dýně čerstvá | 500 g |
150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |