Nutriční hodnoty (Kedlubnové maso na bazalce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 892 kJ / 930 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 107,45 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,50 g |
| Tuky | 26,79 g |
| – nasycené | 10,29 g |
| – nenasycené | 11,49 g |
| –– mononenasycené | 9,61 g |
| –– polynenasycené | 1,89 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 25,35 g |
| Cholesterol | 232 mg |
| Sodík | 436 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 44,23 g |
| – cukry | 32,33 g |
| ––– laktóza | 3,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
| 2 2 větší kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
| kus kus pórku | Pórek čerstvý | |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 3-4 lžíce 3-4 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 87.5 ml |
| 1 lžičku 1 lžičku bazalky | Bazalka čerstvá | 5 g |
| kmín | Kmín | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 lahůdková cibulka | Cibulka jarní čerstvá |