Nutriční hodnoty (Děravý toast s vejcem a oblohou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 245 kJ / 298 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 15,92 g |
– nasycené | 3,84 g |
– nenasycené | 7,60 g |
–– mononenasycené | 5,80 g |
–– polynenasycené | 1,80 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 1,60 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 439 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 17,40 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 plátky 2 plátky toastového chleba | Toast pšeničný tmavý | 40 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
kousek kousek másla – podle úvahy | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
rajče | Rajče červené čerstvé | |
nakládané ředkvičky | Ředkvička čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá |