Nutriční hodnoty (Děravý toast s vejcem a oblohou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 245 kJ / 298 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
| Tuky | 15,92 g |
| – nasycené | 3,84 g |
| – nenasycené | 7,60 g |
| –– mononenasycené | 5,80 g |
| –– polynenasycené | 1,80 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 1,60 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 439 mg |
| Sůl | 1,02 g |
| Sacharidy | 17,40 g |
| – cukry | 1,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky toastového chleba | Toast pšeničný tmavý | 40 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| kousek kousek másla – podle úvahy | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| rajče | Rajče červené čerstvé | |
| nakládané ředkvičky | Ředkvička čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |