Nutriční hodnoty (Treska s rajčatovou omáčkou a rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 288 kJ / 308 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,50 g |
Tuky | 17,46 g |
– nasycené | 10,97 g |
– nenasycené | 5,42 g |
–– mononenasycené | 4,61 g |
–– polynenasycené | 0,80 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 10,08 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 78 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 26,90 g |
– cukry | 16,43 g |
––– laktóza | 5,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 porce 4 porce tresky nebo jiné bílé ryby | Treska filet | |
2 2 velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžičku 1 lžičku oregana | Oregano sušené | 5 g |
150 ml 150 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
drcený kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový |