Nutriční hodnoty (Treska s rajčatovou omáčkou a rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 288 kJ / 308 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,50 g |
| Tuky | 17,46 g |
| – nasycené | 10,97 g |
| – nenasycené | 5,42 g |
| –– mononenasycené | 4,61 g |
| –– polynenasycené | 0,80 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 10,08 g |
| Cholesterol | 54 mg |
| Sodík | 78 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 26,90 g |
| – cukry | 16,43 g |
| ––– laktóza | 5,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 porce 4 porce tresky nebo jiné bílé ryby | Treska filet | |
| 2 2 velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžičku 1 lžičku oregana | Oregano sušené | 5 g |
| 150 ml 150 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový |