Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Treska s rajčatovou omáčkou a rýží)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 288 kJ /
308 kcal
Bílkoviny7,70 g
– z toho živočišné bílkoviny4,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,50 g
Tuky17,46 g
– nasycené10,97 g
– nenasycené5,42 g
–– mononenasycené4,61 g
–– polynenasycené0,80 g
––– omega 30,15 g
Vláknina10,08 g
Cholesterol 54 mg
Sodík 78 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy26,90 g
– cukry16,43 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 porce 4 porce tresky nebo jiné bílé ryby Treska filet
2 2 velká rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 cibuli Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžičku 1 lžičku oregana Oregano sušené 5 g
150 ml 150 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 150 ml
drcený kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.