Nutriční hodnoty (Bylinkové bramboráky z trouby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 705 kJ / 647 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,85 g |
| Tuky | 8,76 g |
| – nasycené | 1,98 g |
| – nenasycené | 3,91 g |
| –– mononenasycené | 2,87 g |
| –– polynenasycené | 1,04 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 14,65 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 223 mg |
| Sůl | 0,36 g |
| Sacharidy | 112,05 g |
| – cukry | 7,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky utřeného česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce mouky (i více) | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1 lžíce 1 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 15 g |
| hladkolistá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| olej na potření | Olej řepkový |