Nutriční hodnoty (Ořechový jablkoň)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 474 kJ / 3 937 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 48,00 g |
| Tuky | 107,53 g |
| – nasycené | 15,27 g |
| – nenasycené | 69,77 g |
| –– mononenasycené | 19,37 g |
| –– polynenasycené | 50,40 g |
| ––– omega 3 | 7,77 g |
| Vláknina | 28,00 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 520 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 637,00 g |
| – cukry | 404,17 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 350 g 350 g cukru | Cukr bílý | 350 g |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 500 g 500 g strouhaných jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
| 100 g 100 g strouhaných ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| prášek do pečiva | Kypřící prášek |