Nutriční hodnoty (Česnekové bagety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 9 126 kJ / 2 181 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 53,02 g |
| Tuky | 74,37 g |
| – nasycené | 36,43 g |
| – nenasycené | 35,63 g |
| –– mononenasycené | 26,09 g |
| –– polynenasycené | 9,54 g |
| ––– omega 3 | 0,51 g |
| Vláknina | 20,28 g |
| Cholesterol | 96 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 315,96 g |
| – cukry | 31,60 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
| 30 g 30 g droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
| 250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
| 50 g 50 g sádla | Sádlo vepřové | 50 g |
| 1 ČL 1 ČL cukru | Cukr bílý | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 5-7 stroužku 5-7 stroužku utřeného česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| petrželka jemně nasekaná | Petržel nať čerstvá | |
| vejce na potření | Vejce slepičí |