Nutriční hodnoty (Plněné bramborové krokety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 855 kJ / 682 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 68,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,84 g |
Tuky | 16,92 g |
– nasycené | 4,85 g |
– nenasycené | 7,43 g |
–– mononenasycené | 5,80 g |
–– polynenasycené | 1,63 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 8,56 g |
Cholesterol | 499 mg |
Sodík | 315 mg |
Sůl | 0,81 g |
Sacharidy | 53,50 g |
– cukry | 3,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vařených brambor | Brambor zimní | 300 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
půl hrnku hrnku hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | |
půl hrnku hrnku krupice | Krupice pšeničná hrubá | |
sůl | Sůl mořská | |
asi 300 g 300 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 300 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
3 3 šalotky | Šalotka čerstvá | |
lžíce lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | |
lžíce lžíce pikantního kečupu | Kečup ostrý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kari koření | Kari | |
salát | Salát hlávkový čerstvý | |
dressing (majolka, hrubozrnná hořčice, sůl a pepř) | Sůl mořská |