Nutriční hodnoty (Trhané vepřové po česku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 878 kJ / 210 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,56 g |
| Tuky | 0,28 g |
| – nasycené | 0,11 g |
| – nenasycené | 0,11 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,08 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 8,12 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 31,20 g |
| – cukry | 21,26 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vařené ovarové koleno (případně můžete použít i jiný kus vepřového masa, krkovici v celku apod., může se samozřejmě připravit i z masa syrového) | Vepřové koleno bez kosti | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| koření dle chuti - pepř, kmín, troška papriky sladké, chilli (já jsem použila kořenící směs s názvem Čuník na pivu. Obsahuje pivní extrakt, česnek, cibuli, papriku, kmín, rajčatový prášek, pepř, karamel a tymián ... je skvělé ) | Pepř černý | |
| 300 ml 300 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 300 ml |
| sůl | Sůl mořská |