Nutriční hodnoty (Nákyp z kadeřávku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 692 kJ / 643 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 51,11 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,82 g |
| Tuky | 37,84 g |
| – nasycené | 17,22 g |
| – nenasycené | 15,56 g |
| –– mononenasycené | 13,13 g |
| –– polynenasycené | 2,43 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 6,16 g |
| Cholesterol | 608 mg |
| Sodík | 1,71 g |
| Sůl | 4,17 g |
| Sacharidy | 21,65 g |
| – cukry | 14,23 g |
| ––– laktóza | 9,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 500 g listů kadeřávku | Kapusta kadeřavá čerstvá | |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 150 g 150 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |