Nutriční hodnoty (Dýňovo-celerová kaše)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 195 711 kJ / 46 776 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2 436,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2 435,40 g |
Tuky | 609,36 g |
– nasycené | 209,28 g |
– nenasycené | 382,38 g |
–– mononenasycené | 136,20 g |
–– polynenasycené | 246,18 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 7 302,60 g |
Cholesterol | 383 mg |
Sodík | 149,06 g |
Sůl | 324,00 g |
Sacharidy | 4 240,20 g |
– cukry | 2 109,00 g |
––– laktóza | 1,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 500 g na kostky nakrájené dýně Hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
300 300 g na kostky nakrájeného celeru | Celer bulva čerstvá | 162000 g |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
1 palice 1 palice pečeného česneku | Česnek čerstvý | 90 g |
smetana nebo mléko na zředění (100-150ml) | Smetana kravská sladká 12% | |
sůl podle potřeby | Sůl mořská |