Nutriční hodnoty (Dýňovo-celerová kaše)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 195 711 kJ / 46 776 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2 436,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,05 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2 435,40 g |
| Tuky | 609,36 g |
| – nasycené | 209,28 g |
| – nenasycené | 382,38 g |
| –– mononenasycené | 136,20 g |
| –– polynenasycené | 246,18 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 7 302,60 g |
| Cholesterol | 383 mg |
| Sodík | 149,06 g |
| Sůl | 324,00 g |
| Sacharidy | 4 240,20 g |
| – cukry | 2 109,00 g |
| ––– laktóza | 1,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 500 g na kostky nakrájené dýně Hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| 300 300 g na kostky nakrájeného celeru | Celer bulva čerstvá | 162000 g |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| 1 palice 1 palice pečeného česneku | Česnek čerstvý | 90 g |
| smetana nebo mléko na zředění (100-150ml) | Smetana kravská sladká 12% | |
| sůl podle potřeby | Sůl mořská |