Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňovo-celerová kaše)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie195 711 kJ /
46 776 kcal
Bílkoviny2 436,45 g
– z toho živočišné bílkoviny1,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny2 435,40 g
Tuky609,36 g
– nasycené209,28 g
– nenasycené382,38 g
–– mononenasycené136,20 g
–– polynenasycené246,18 g
––– omega 30,45 g
Vláknina7 302,60 g
Cholesterol 383 mg
Sodík 149,06 g
Sůl324,00 g
Sacharidy4 240,20 g
– cukry2 109,00 g
––– laktóza1,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 500 g na kostky nakrájené dýně Hokkaido Dýně Hokkaidó čerstvá
300 300 g na kostky nakrájeného celeru Celer bulva čerstvá 162000 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
1 palice 1 palice pečeného česneku Česnek čerstvý 90 g
smetana nebo mléko na zředění (100-150ml) Smetana kravská sladká 12%
sůl podle potřeby Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.