Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krupicový dezert s jahodami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 877 kJ /
1 405 kcal
Bílkoviny18,40 g
– z toho živočišné bílkoviny13,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,10 g
Tuky64,95 g
– nasycené42,62 g
– nenasycené19,77 g
–– mononenasycené17,15 g
–– polynenasycené2,62 g
––– omega 30,66 g
Vláknina6,90 g
Cholesterol 215 mg
Sodík 164 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy183,15 g
– cukry161,25 g
––– laktóza18,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 lžíce 2 lžíce pšeničné krupice Krupice pšeničná hrubá
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
1 1 vanilkový lusk Vanilkové lusky
300 g 300 g jahod Jahody čerstvé 300 g
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
citronová šťáva (dle chuti) Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.