Nutriční hodnoty (Kuřecí nudličky na sterilovaném celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 358 kJ / 803 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 165,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 164,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
Tuky | 12,62 g |
– nasycené | 5,53 g |
– nenasycené | 5,71 g |
–– mononenasycené | 4,18 g |
–– polynenasycené | 1,53 g |
––– omega 3 | 1,38 g |
Vláknina | 1,52 g |
Cholesterol | 403 mg |
Sodík | 471 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 6,55 g |
– cukry | 3,77 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
1 1 červená cibule (nebo bílá) | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 kousek 1 kousek pórku | Pórek čerstvý | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
3 lžíce 3 lžíce sterilovaného celeru (nudliček) | Celer bulva sterilovaná | |
1 lžíce 1 lžíce sterilované kapie | Paprika červená sterilovaná | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
50 ml 50 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 50 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
chilli (podle chuti) | Chilli paprička sušená | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
Solamyl (dle potřeby, nemusí být) | Bramborový škrob |