Nutriční hodnoty (Rohlíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
| Energie | 7 826 kJ / 1 871 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 53,90 g |
| Tuky | 16,50 g |
| – nasycené | 1,95 g |
| – nenasycené | 12,79 g |
| –– mononenasycené | 7,59 g |
| –– polynenasycené | 5,20 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 17,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,41 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 367,80 g |
| – cukry | 15,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250-280 ml 250-280 ml vody | Voda | 265 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 100 g 100 g celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 100 g |
| 400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
| 20 g 20 g droždí (sušené 1,5 lžičky) | Droždí pekařské lisované | 20 g |
| šunka (volitelně) | Šunka vepřová vařená | |
| sýr (volitelně) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| vejce na potření | Vejce slepičí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mák | Mák modrý | |
| olej na vymazání plechu (nebo pečicí papír) | Olej řepkový |