Nutriční hodnoty (Zapečená uzenina s těstovinami a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 10 629 kJ / 2 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,96 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,80 g |
Tuky | 80,56 g |
– nasycené | 30,43 g |
– nenasycené | 36,35 g |
–– mononenasycené | 28,61 g |
–– polynenasycené | 7,74 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 57,90 g |
Cholesterol | 1,35 g |
Sodík | 1,43 g |
Sůl | 3,12 g |
Sacharidy | 340,16 g |
– cukry | 33,46 g |
––– laktóza | 2,66 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 500 g libovolné uzeniny nakrájené na kostičky | Párek vepřový | |
300 g 300 g těstovin uvařených na skus (použila jsem vrtulky) | Těstoviny pšeničné | 300 g |
200 g 200 g hrubě nastrouhané dýně | Dýně čerstvá | 200 g |
200 g 200 g hrubě nastrouhaných sladkokyselých okurek | Okurka polní zavařená | 200 g |
1 svazek 1 svazek nakrájené lahůdkové cibule | Cibulka jarní nať čerstvá | |
2 kusy 2 kusy řeřichy (2 krabičky) | Řeřicha čerstvá | |
4 4 prolisované stroužky česneku | Česnek čerstvý | 280 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
70 ml 70 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 70 ml |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
sůl a mletý pepř podle potřeby | Pepř černý mletý | |
sádlo na vymazání a strouhanku na vysypání zapékací mísy mísy | Strouhanka pšeničná |