Nutriční hodnoty (Jablečný chlebíček s hruškou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 982 kJ / 3 581 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 68,12 g |
| Tuky | 151,27 g |
| – nasycené | 11,19 g |
| – nenasycené | 124,57 g |
| –– mononenasycené | 82,25 g |
| –– polynenasycené | 42,33 g |
| ––– omega 3 | 13,22 g |
| Vláknina | 74,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,44 g |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 449,34 g |
| – cukry | 155,77 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek špaldové hladké mouky | Mouka špaldová hladká | 250 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku špaldové celozrnné mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 125 g |
| 1 hrnek 1 hrnek hrubě nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 250 g |
| 3 3 sladké zralé hrušky | Hruška čerstvá | 390 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mletých lněných semínek | Lněná semínka | 15 g |
| 3 lžíce 3 lžíce medu | Med nepasterovaný | 108 g |
| 1 lžička 1 lžička sody | Jedlá soda | 12 g |
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| 1 lžička 1 lžička perníkového koření | Perníkové koření | 5 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 1 lžička 1 lžička vanilkového extraktu | Aroma vanilkové | 7 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku rostlinného mléka | Nápoj sójový | 187.5 ml |
| špetka špetka soli | Sůl mořská |