Nutriční hodnoty (Salát z batátů s arašídy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 845 kJ / 2 353 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 59,14 g |
| Tuky | 35,72 g |
| – nasycené | 5,99 g |
| – nenasycené | 29,48 g |
| –– mononenasycené | 23,80 g |
| –– polynenasycené | 5,68 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 132,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 550 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 424,37 g |
| – cukry | 43,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg loupaných batátů | Batáty neloupané | 1000 g |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 10 10 nasekaných stroužků česneku | Česnek čerstvý | 700 g |
| 1 1 cibule jemně nasekaná | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
| 1 šálek 1 šálek pražených arašídů | Arašídy solené | |
| nasekané bylinky (pažitka, kopr, petrželová nať) | Petržel nať čerstvá | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |