Nutriční hodnoty (Vaječná pomazánka ze sýrem, lučinou a klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 716 kJ / 649 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 40,92 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 52,24 g |
| – nasycené | 21,28 g |
| – nenasycené | 20,66 g |
| –– mononenasycené | 17,20 g |
| –– polynenasycené | 3,46 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,09 g |
| Sodík | 518 mg |
| Sůl | 1,10 g |
| Sacharidy | 3,80 g |
| – cukry | 1,00 g |
| ––– laktóza | 0,94 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
| 2 2 smetanové sýry | Sýr tavený | |
| 4 PL 4 PL lučiny (nebo měkkého tvarohu) | Lučina 70% t.v s. | 60 g |
| podle chuti špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 4 4 červené ředkvičky | Ředkvička čerstvá | |
| 1/2 nožičky 1/2 nožičky chorizo klobásy (nakrájet na drobné kostičky) | Chorizo | |
| dijonská hořčice na ochucení | Hořčice dijonská |