Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelené fazolky s tempehem a karotkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 451 kJ /
347 kcal
Bílkoviny7,95 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,95 g
Tuky22,70 g
– nasycené3,21 g
– nenasycené19,41 g
–– mononenasycené16,27 g
–– polynenasycené3,14 g
––– omega 30,02 g
Vláknina17,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 29 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy18,94 g
– cukry17,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 marinovaný tempeh (210 g) Tempeh natural
300 g 300 g krájených fazolových lusků Fazolky čerstvé 300 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
5 5 cibulek s natí Cibulka jarní čerstvá
1 1 menší pórek Pórek čerstvý
1 plechovka 1 plechovka baby karotek ve slaném nálevu Mrkev čerstvá
2 - 3 2 - 3 rajčata Rajče červené čerstvé 150 g
sůl Sůl mořská
agávový sirup Sirup agávový
jablečný ocet Ocet jablečný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.