Nutriční hodnoty (Zelené fazolky s tempehem a karotkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 451 kJ / 347 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,95 g |
Tuky | 22,70 g |
– nasycené | 3,21 g |
– nenasycené | 19,41 g |
–– mononenasycené | 16,27 g |
–– polynenasycené | 3,14 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,94 g |
– cukry | 17,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 marinovaný tempeh (210 g) | Tempeh natural | |
300 g 300 g krájených fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 300 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
5 5 cibulek s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
1 plechovka 1 plechovka baby karotek ve slaném nálevu | Mrkev čerstvá | |
2 - 3 2 - 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
agávový sirup | Sirup agávový | |
jablečný ocet | Ocet jablečný |