Nutriční hodnoty (Zelené fazolky s tempehem a karotkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 451 kJ / 347 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,95 g |
| Tuky | 22,70 g |
| – nasycené | 3,21 g |
| – nenasycené | 19,41 g |
| –– mononenasycené | 16,27 g |
| –– polynenasycené | 3,14 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 17,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 29 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 18,94 g |
| – cukry | 17,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 marinovaný tempeh (210 g) | Tempeh natural | |
| 300 g 300 g krájených fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 300 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 5 5 cibulek s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 plechovka 1 plechovka baby karotek ve slaném nálevu | Mrkev čerstvá | |
| 2 - 3 2 - 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| agávový sirup | Sirup agávový | |
| jablečný ocet | Ocet jablečný |