Nutriční hodnoty (Pohankový biskupský chlebíček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 521 kJ / 364 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,39 g |
Tuky | 8,56 g |
– nasycené | 2,11 g |
– nenasycené | 3,83 g |
–– mononenasycené | 2,83 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 6,37 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 150 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 58,39 g |
– cukry | 15,26 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
180 g 180 g pohanky | Pohanka loupaná | 180 g |
250 g 250 g tvarohu (ve vaničce) | Tvaroh polotučný | 250 g |
2 2 vrchovaté lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1/2 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
1 1 vanilkový pudink (prášek) | Puding v prášku | 40 g |
1 lžička 1 lžička kypřícího prášku | Kypřící prášek | 5 g |
třtinový cukr (podle chuti) | Cukr třtinový | |
sušené brusinky (nebo švestky, hrozinky) | Brusinky sušené |