Nutriční hodnoty (Ossobucco na kapustičkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 901 kJ / 693 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 14,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,96 g |
| Tuky | 31,54 g |
| – nasycené | 8,34 g |
| – nenasycené | 16,76 g |
| –– mononenasycené | 12,83 g |
| –– polynenasycené | 3,94 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 27,40 g |
| Cholesterol | 46 mg |
| Sodík | 936 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 57,60 g |
| – cukry | 19,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 plátky 3 plátky ossobuco | ||
| 500 g 500 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 500 g |
| 100 g 100 g uzeného bůčku (nebo anglické slaniny) | Vepřový bok uzený | 100 g |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| hladká mouka (na obalení) | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| hovězí vývar | Vývar hovězí |