Nutriční hodnoty (Ossobucco na kapustičkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 901 kJ / 693 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,96 g |
Tuky | 31,54 g |
– nasycené | 8,34 g |
– nenasycené | 16,76 g |
–– mononenasycené | 12,83 g |
–– polynenasycené | 3,94 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 27,40 g |
Cholesterol | 46 mg |
Sodík | 936 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 57,60 g |
– cukry | 19,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 plátky 3 plátky ossobuco | ||
500 g 500 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 500 g |
100 g 100 g uzeného bůčku (nebo anglické slaniny) | Vepřový bok uzený | 100 g |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
hladká mouka (na obalení) | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
hovězí vývar | Vývar hovězí |