Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ossobucco na kapustičkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 901 kJ /
693 kcal
Bílkoviny33,46 g
– z toho živočišné bílkoviny14,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,96 g
Tuky31,54 g
– nasycené8,34 g
– nenasycené16,76 g
–– mononenasycené12,83 g
–– polynenasycené3,94 g
––– omega 30,13 g
Vláknina27,40 g
Cholesterol 46 mg
Sodík 936 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy57,60 g
– cukry19,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 plátky 3 plátky ossobuco
500 g 500 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 500 g
100 g 100 g uzeného bůčku (nebo anglické slaniny) Vepřový bok uzený 100 g
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
hladká mouka (na obalení) Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
sádlo Sádlo vepřové
hovězí vývar Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.