Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Okurkový salát s rajčaty a balsamikem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie958 kJ /
229 kcal
Bílkoviny2,59 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,59 g
Tuky12,86 g
– nasycené1,66 g
– nenasycené10,97 g
–– mononenasycené8,91 g
–– polynenasycené2,05 g
––– omega 30,11 g
Vláknina6,64 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,08 g
Sůl2,65 g
Sacharidy23,57 g
– cukry10,84 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 salátové okurky – cca 150 g Okurka salátová čerstvá 0.5 g
2 2 soudková rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky metého černého pepře Pepř černý 1.25 g
2-3 špetky 2-3 špetky soli Sůl mořská 2.5 g
1 špetka 1 špetka sušených koprových výhonků
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce bílého balsamikového octa – s příchutí medu (mild) Ocet balsamikový bílý 20 ml
1 lžíce 1 lžíce vody Voda 18 ml
1 lžička 1 lžička hořčice – libovolné, podle chuti Hořčice plnotučná 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.