Nutriční hodnoty (Okurkový salát s rajčaty a balsamikem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 958 kJ / 229 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,59 g |
Tuky | 12,86 g |
– nasycené | 1,66 g |
– nenasycené | 10,97 g |
–– mononenasycené | 8,91 g |
–– polynenasycené | 2,05 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 6,64 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,65 g |
Sacharidy | 23,57 g |
– cukry | 10,84 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 salátové okurky – cca 150 g | Okurka salátová čerstvá | 0.5 g |
2 2 soudková rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky metého černého pepře | Pepř černý | 1.25 g |
2-3 špetky 2-3 špetky soli | Sůl mořská | 2.5 g |
1 špetka 1 špetka sušených koprových výhonků | ||
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce bílého balsamikového octa – s příchutí medu (mild) | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
1 lžíce 1 lžíce vody | Voda | 18 ml |
1 lžička 1 lžička hořčice – libovolné, podle chuti | Hořčice plnotučná | 5 g |