Nutriční hodnoty (Okurkový salát s bílými fazolemi a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 342 kJ / 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,17 g |
Tuky | 26,53 g |
– nasycené | 3,67 g |
– nenasycené | 22,74 g |
–– mononenasycené | 19,59 g |
–– polynenasycené | 3,15 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 6,06 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,47 g |
– cukry | 10,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 konzerva 1 konzerva bílých máslových fazolí (obsahuje 240 g fazolí) | Fazole bílé | |
1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
2 2 soudková rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 27.5 ml |
2 lžíce 2 lžíce bílého vinného octa nebo citronové šťávy | Ocet vinný bílý | 30 ml |
petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |