Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Okurkový salát s bílými fazolemi a rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 342 kJ /
321 kcal
Bílkoviny2,17 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,17 g
Tuky26,53 g
– nasycené3,67 g
– nenasycené22,74 g
–– mononenasycené19,59 g
–– polynenasycené3,15 g
––– omega 30,03 g
Vláknina6,06 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy16,47 g
– cukry10,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 konzerva 1 konzerva bílých máslových fazolí (obsahuje 240 g fazolí) Fazole bílé
1/2 1/2 salátové okurky Okurka salátová čerstvá
2 2 soudková rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce olivového oleje Olej olivový 27.5 ml
2 lžíce 2 lžíce bílého vinného octa nebo citronové šťávy Ocet vinný bílý 30 ml
petržel Petržel kořenová čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.