Nutriční hodnoty (Okurkový salát s bílými fazolemi a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 342 kJ / 321 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,17 g |
| Tuky | 26,53 g |
| – nasycené | 3,67 g |
| – nenasycené | 22,74 g |
| –– mononenasycené | 19,59 g |
| –– polynenasycené | 3,15 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 6,06 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 16,47 g |
| – cukry | 10,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 konzerva 1 konzerva bílých máslových fazolí (obsahuje 240 g fazolí) | Fazole bílé | |
| 1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 2 2 soudková rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 27.5 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce bílého vinného octa nebo citronové šťávy | Ocet vinný bílý | 30 ml |
| petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |