Nutriční hodnoty (Vepřový plátek v zelné omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 514 kJ / 601 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,18 g |
Tuky | 37,80 g |
– nasycené | 21,75 g |
– nenasycené | 14,60 g |
–– mononenasycené | 12,08 g |
–– polynenasycené | 2,52 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 86 mg |
Sodík | 140 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 44,90 g |
– cukry | 18,20 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 plátky 2 plátky krkovice, každý o síle cca 2 cm | ||
250 g 250 g jemně nakrájeného bílého hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 250 g |
200 g 200 g 12% smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
1 lžíci 1 lžíci sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 1 drobně nakrájenou cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 prolisovaný stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
¼ l žičky žičky drceného kmínu | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
vodu nebo vývar na podlití masa | Voda |