Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový plátek v zelné omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 514 kJ /
601 kcal
Bílkoviny15,08 g
– z toho živočišné bílkoviny5,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,18 g
Tuky37,80 g
– nasycené21,75 g
– nenasycené14,60 g
–– mononenasycené12,08 g
–– polynenasycené2,52 g
––– omega 30,22 g
Vláknina20,50 g
Cholesterol 86 mg
Sodík 140 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy44,90 g
– cukry18,20 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 plátky 2 plátky krkovice, každý o síle cca 2 cm
250 g 250 g jemně nakrájeného bílého hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé 250 g
200 g 200 g 12% smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
1 lžíci 1 lžíci sádla Sádlo vepřové 15 g
1 1 drobně nakrájenou cibuli Cibule čerstvá 70 g
1 1 prolisovaný stroužek česneku Česnek čerstvý 70 g
¼ l žičky žičky drceného kmínu Kmín mletý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
vodu nebo vývar na podlití masa Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.