Nutriční hodnoty (Slovácký guláš s játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 323 kJ / 1 272 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,89 g |
| Tuky | 81,51 g |
| – nasycené | 20,53 g |
| – nenasycené | 42,24 g |
| –– mononenasycené | 33,82 g |
| –– polynenasycené | 8,41 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 16,42 g |
| Cholesterol | 885 mg |
| Sodík | 2,01 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 39,55 g |
| – cukry | 9,89 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200-300 g 200-300 g vepřového bůčku | Vepřový bok | 250 g |
| sádlo (podle potřeby) | Sádlo vepřové | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 15 g 15 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| 400 ml 400 ml vody | Voda | 400 ml |
| 200-300 g 200-300 g vepřových jater | Játra vepřová | 250 g |
| 200 g 200 g zeleninového leča | Zelenina směs sterilovaná | 200 g |
| 1 1 feferonka | Chilli paprička čerstvá |