Nutriční hodnoty (Domácí vepřovka z papiňáku (tlakového hrnce))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 19 263 kJ / 4 604 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 403,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 403,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,01 g |
| Tuky | 331,50 g |
| – nasycené | 140,70 g |
| – nenasycené | 167,35 g |
| –– mononenasycené | 136,65 g |
| –– polynenasycené | 30,70 g |
| ––– omega 3 | 0,65 g |
| Vláknina | 0,20 g |
| Cholesterol | 1,53 g |
| Sodík | 7,01 g |
| Sůl | 17,00 g |
| Sacharidy | 2,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg vepřové plece vcelku (bez kosti) | Vepřová plec | 2000 g |
| 250 g 250 g vepřového škvařeného sádla | Sádlo vepřové | 250 g |
| 300 ml 300 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 300 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce soli | Sůl mořská | 15 g |
| 2 snítky 2 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený |