Nutriční hodnoty (Domácí vepřovka z papiňáku (tlakového hrnce))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 263 kJ / 4 604 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 403,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 403,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,01 g |
Tuky | 331,50 g |
– nasycené | 140,70 g |
– nenasycené | 167,35 g |
–– mononenasycené | 136,65 g |
–– polynenasycené | 30,70 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 1,53 g |
Sodík | 7,01 g |
Sůl | 17,00 g |
Sacharidy | 2,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg vepřové plece vcelku (bez kosti) | Vepřová plec | 2000 g |
250 g 250 g vepřového škvařeného sádla | Sádlo vepřové | 250 g |
300 ml 300 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 300 ml |
1 lžíce 1 lžíce soli | Sůl mořská | 15 g |
2 snítky 2 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený |