Nutriční hodnoty (Obložená vejce II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 155 kJ / 515 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 50,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 33,44 g |
| – nasycené | 8,35 g |
| – nenasycené | 16,08 g |
| –– mononenasycené | 12,32 g |
| –– polynenasycené | 3,76 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,09 g |
| Sodík | 1,09 g |
| Sůl | 2,44 g |
| Sacharidy | 2,80 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
| 5 lžic 5 lžic bramborového salátu | Salát hlávkový čerstvý | |
| 4 plátky 4 plátky šunky | Šunka vepřová vařená | 80 g |
| 100 g 100 g zakysané smetany (nebo tatarské omáčky) | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| rajčata | Rajče červené čerstvé | |
| sladkokyselá naložená zelenina | Mrkev čerstvá |