Nutriční hodnoty (Pohankové muffiny s jablky, skořicí a vlašskými ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 14
| Energie | 18 248 kJ / 4 361 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 111,63 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 59,55 g | 
| Tuky | 189,73 g | 
| – nasycené | 24,70 g | 
| – nenasycené | 140,98 g | 
| –– mononenasycené | 99,63 g | 
| –– polynenasycené | 41,35 g | 
| ––– omega 3 | 10,68 g | 
| Vláknina | 68,85 g | 
| Cholesterol | 1,55 g | 
| Sodík | 645 mg | 
| Sůl | 1,26 g | 
| Sacharidy | 517,40 g | 
| – cukry | 104,18 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g | 
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku přírodního třtinového cukru (podle chuti jablek i více) | Cukr třtinový | 125 g | 
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml | 
| 3 lžičky 3 lžičky kakaa | Kakao prášek | 9 g | 
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 2.5 g | 
| 2 hrnky 2 hrnky hladké pohankové mouky | Mouka pohanková | 500 g | 
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva bez fosfátů | Kypřící prášek bez fosfátů | |
| 4 hrnky 4 hrnky nakrájených jablek | Jablko čerstvé | 1000 g | 
| vlašské ořechy | Vlašské ořechy |