Nutriční hodnoty (Batátová polévka s fenyklem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 670 kJ / 399 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 2,13 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,38 g | 
| Tuky | 42,10 g | 
| – nasycené | 20,55 g | 
| – nenasycené | 21,05 g | 
| –– mononenasycené | 18,03 g | 
| –– polynenasycené | 3,03 g | 
| ––– omega 3 | 0,05 g | 
| Vláknina | 0,75 g | 
| Cholesterol | 35 mg | 
| Sodík | 801 mg | 
| Sůl | 2,00 g | 
| Sacharidy | 2,55 g | 
| – cukry | 0,08 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 ks 2 ks fenyklu | Fenykl hlíza | |
| 2 2 batáty | Batáty neloupané | |
| 50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g | 
| 1 lžička 1 lžička kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g | 
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | 
 
	