Nutriční hodnoty (Vanilkové rohlíčky I.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 17 602 kJ / 4 207 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 58,55 g |
| Tuky | 260,96 g |
| – nasycené | 109,30 g |
| – nenasycené | 135,94 g |
| –– mononenasycené | 74,54 g |
| –– polynenasycené | 61,40 g |
| ––– omega 3 | 8,30 g |
| Vláknina | 17,10 g |
| Cholesterol | 604 mg |
| Sodík | 107 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 386,10 g |
| – cukry | 120,80 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 370 g 370 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 370 g |
| 100 g 100 g sádla | Sádlo vepřové | 100 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 100 g 100 g cukru moučka | Cukr bílý | 100 g |
| 100 g 100 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 100 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 špetka 1 špetka kypřicího prášku po pečiva | Kypřící prášek | |
| směs moučkového a vanilkového cukru | Cukr vanilkový |