Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušené vepřové na paprice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 344 kJ /
799 kcal
Bílkoviny97,18 g
– z toho živočišné bílkoviny90,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,18 g
Tuky27,07 g
– nasycené4,28 g
– nenasycené17,66 g
–– mononenasycené13,83 g
–– polynenasycené3,83 g
––– omega 30,70 g
Vláknina10,25 g
Cholesterol 225 mg
Sodík 8,08 g
Sůl19,40 g
Sacharidy37,80 g
– cukry16,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové kotlety nebo kýty Vepřová kotleta s kostí 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce hořčice plnotučné Hořčice plnotučná 30 g
2 lžíce 2 lžíce sladké mleté papriky Paprika červená sušená 20 g
1 lžička 1 lžička mletého pepře Pepř černý mletý 5 g
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
1 kostka 1 kostka gulášové šťávy (vývaru)
1 1 troška citronové šťávy Šťáva z citrónu
2 lžíce 2 lžíce šípkového džemu Džem šípkový
2 lžíce 2 lžíce grilovacího koření Grilovací koření 30 g
sůl Sůl mořská
1 1 smetana ke šlehání 33% (možno použít i 12%) Smetana kravská sladká 30%
hladká mouka na zahuštění Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.