Nutriční hodnoty (Nejlepší linecké cukroví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 944 kJ / 3 811 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 58,27 g |
| Tuky | 33,26 g |
| – nasycené | 7,84 g |
| – nenasycené | 16,69 g |
| –– mononenasycené | 9,40 g |
| –– polynenasycené | 7,29 g |
| ––– omega 3 | 0,58 g |
| Vláknina | 16,92 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 373 mg |
| Sůl | 1,11 g |
| Sacharidy | 785,10 g |
| – cukry | 275,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 250 g 250 g cukru moučka | Cukr bílý | 250 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 4 sáčky 4 sáčky vanilkového pudinku | Puding v prášku | 192 g |
| 1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 250 g 250 g tuku (Omega, 100%ní tuk) | Margarín | 250 g |
| 125 g 125 g Hery | Margarín | 125 g |