Nutriční hodnoty (Dýňové kari s cizrnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 881 kJ / 1 406 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 58,40 g |
| Tuky | 42,40 g |
| – nasycené | 13,09 g |
| – nenasycené | 27,58 g |
| –– mononenasycené | 17,88 g |
| –– polynenasycené | 9,70 g |
| ––– omega 3 | 0,46 g |
| Vláknina | 106,69 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 1,06 g |
| Sůl | 2,55 g |
| Sacharidy | 123,73 g |
| – cukry | 35,11 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 PL 1 PL olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1/2 ČL 1/2 ČL kari koření | Kari | 5 g |
| 1/2 ČL 1/2 ČL garam masaly | Garam masala | 5 g |
| 1/2 ČL 1/2 ČL sladké papriky | Paprika červená sušená | 5 g |
| 1/2 ČL 1/2 ČL kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 400 g 400 g očištěné a oloupané máslové dýně | Dýně máslová čerstvá | 400 g |
| 250 g 250 g cizrny | Cizrna | 250 g |
| 6 PL 6 PL rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 90 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 100 g 100 g kozího sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |