Nutriční hodnoty (Bůčková pomazánka s játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 37 863 kJ / 9 050 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 630,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 626,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,20 g |
| Tuky | 694,28 g |
| – nasycené | 184,34 g |
| – nenasycené | 357,54 g |
| –– mononenasycené | 288,00 g |
| –– polynenasycené | 69,54 g |
| ––– omega 3 | 2,60 g |
| Vláknina | 9,80 g |
| Cholesterol | 10,86 g |
| Sodík | 2,61 g |
| Sůl | 5,60 g |
| Sacharidy | 69,00 g |
| – cukry | 1,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg vepřového bůčku | Vepřový bok | 2000 g |
| 2 kg 2 kg kuřecích jater | Játra kuřecí | 2000 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| kmín | Kmín | |
| 1 1 hlavička česneku (podle chuti) | Česnek čerstvý | 70 g |