Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bůčková pomazánka s játry)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie37 863 kJ /
9 050 kcal
Bílkoviny630,20 g
– z toho živočišné bílkoviny626,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,20 g
Tuky694,28 g
– nasycené184,34 g
– nenasycené357,54 g
–– mononenasycené288,00 g
–– polynenasycené69,54 g
––– omega 32,60 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 10,86 g
Sodík 2,61 g
Sůl5,60 g
Sacharidy69,00 g
– cukry1,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg vepřového bůčku Vepřový bok 2000 g
2 kg 2 kg kuřecích jater Játra kuřecí 2000 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
kmín Kmín
1 1 hlavička česneku (podle chuti) Česnek čerstvý 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.