Nutriční hodnoty (Bůčková pomazánka s játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 37 863 kJ / 9 050 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 630,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 626,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,20 g |
Tuky | 694,28 g |
– nasycené | 184,34 g |
– nenasycené | 357,54 g |
–– mononenasycené | 288,00 g |
–– polynenasycené | 69,54 g |
––– omega 3 | 2,60 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 10,86 g |
Sodík | 2,61 g |
Sůl | 5,60 g |
Sacharidy | 69,00 g |
– cukry | 1,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg vepřového bůčku | Vepřový bok | 2000 g |
2 kg 2 kg kuřecích jater | Játra kuřecí | 2000 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
kmín | Kmín | |
1 1 hlavička česneku (podle chuti) | Česnek čerstvý | 70 g |