Nutriční hodnoty (Beskydská vepřová roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 207 kJ / 1 722 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 203,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 192,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,34 g |
Tuky | 70,48 g |
– nasycené | 14,60 g |
– nenasycené | 49,11 g |
–– mononenasycené | 32,98 g |
–– polynenasycené | 16,13 g |
––– omega 3 | 2,15 g |
Vláknina | 33,45 g |
Cholesterol | 423 mg |
Sodík | 2,43 g |
Sůl | 5,40 g |
Sacharidy | 53,41 g |
– cukry | 34,51 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g vepřového masa v celku (kýta nebo plec) | Vepřová kýta | 700 g |
600 g 600 g celeru | Celer bulva čerstvá | 600 g |
150 -200 g 150 -200 g tence nakrájeného Beskydského salámu | Polosuchý salám | 175 g |
300 ml 300 ml vývaru nebo vody | Vývar hovězí | 300 ml |
3 lžíce 3 lžíce rybízové marmelády | Marmeláda z červeného rybízu | 45 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 1 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
dvojitá nit na utažení rolády | ||
čerstvé bylinky na ozdobu | Petržel nať čerstvá |