Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Beskydská vepřová roláda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 207 kJ /
1 722 kcal
Bílkoviny203,10 g
– z toho živočišné bílkoviny192,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,34 g
Tuky70,48 g
– nasycené14,60 g
– nenasycené49,11 g
–– mononenasycené32,98 g
–– polynenasycené16,13 g
––– omega 32,15 g
Vláknina33,45 g
Cholesterol 423 mg
Sodík 2,43 g
Sůl5,40 g
Sacharidy53,41 g
– cukry34,51 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g vepřového masa v celku (kýta nebo plec) Vepřová kýta 700 g
600 g 600 g celeru Celer bulva čerstvá 600 g
150 -200 g 150 -200 g tence nakrájeného Beskydského salámu Polosuchý salám 175 g
300 ml 300 ml vývaru nebo vody Vývar hovězí 300 ml
3 lžíce 3 lžíce rybízové marmelády Marmeláda z červeného rybízu 45 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 cm silný plátek másla Máslo kravské 1 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
dvojitá nit na utažení rolády
čerstvé bylinky na ozdobu Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.