Nutriční hodnoty (Beskydská vepřová roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 207 kJ / 1 722 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 203,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 192,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,34 g |
| Tuky | 70,48 g |
| – nasycené | 14,60 g |
| – nenasycené | 49,11 g |
| –– mononenasycené | 32,98 g |
| –– polynenasycené | 16,13 g |
| ––– omega 3 | 2,15 g |
| Vláknina | 33,45 g |
| Cholesterol | 423 mg |
| Sodík | 2,43 g |
| Sůl | 5,40 g |
| Sacharidy | 53,41 g |
| – cukry | 34,51 g |
| ––– laktóza | 0,01 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g vepřového masa v celku (kýta nebo plec) | Vepřová kýta | 700 g |
| 600 g 600 g celeru | Celer bulva čerstvá | 600 g |
| 150 -200 g 150 -200 g tence nakrájeného Beskydského salámu | Polosuchý salám | 175 g |
| 300 ml 300 ml vývaru nebo vody | Vývar hovězí | 300 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce rybízové marmelády | Marmeláda z červeného rybízu | 45 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 1 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 1 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| dvojitá nit na utažení rolády | ||
| čerstvé bylinky na ozdobu | Petržel nať čerstvá |