Nutriční hodnoty (Grumbírová polévka s hřibama)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 342 kJ / 1 516 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,56 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,75 g |
| Tuky | 71,65 g |
| – nasycené | 42,90 g |
| – nenasycené | 25,50 g |
| –– mononenasycené | 21,40 g |
| –– polynenasycené | 4,10 g |
| ––– omega 3 | 0,34 g |
| Vláknina | 47,35 g |
| Cholesterol | 204 mg |
| Sodík | 25 mg |
| Sůl | 0,01 g |
| Sacharidy | 168,74 g |
| – cukry | 8,64 g |
| ––– laktóza | 0,64 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| 50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
| 300 g 300 g syrových brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 100 g 100 g jáhel | Jáhly | 100 g |
| 50 g 50 g sušených hub | Houby sušené směs | 50 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| mleté nové koření (nebo 2 kuličky celého) | Nové koření mleté |