Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Grumbírová polévka s hřibama)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 342 kJ /
1 516 kcal
Bílkoviny25,31 g
– z toho živočišné bílkoviny0,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,75 g
Tuky71,65 g
– nasycené42,90 g
– nenasycené25,50 g
–– mononenasycené21,40 g
–– polynenasycené4,10 g
––– omega 30,34 g
Vláknina47,35 g
Cholesterol 204 mg
Sodík 25 mg
Sůl0,01 g
Sacharidy168,74 g
– cukry8,64 g
––– laktóza0,64 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
50 g 50 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
300 g 300 g syrových brambor Brambor zimní 300 g
100 g 100 g jáhel Jáhly 100 g
50 g 50 g sušených hub Houby sušené směs 50 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
mleté nové koření (nebo 2 kuličky celého) Nové koření mleté

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.