Nutriční hodnoty (Grumbírová polévka s hřibama)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 342 kJ / 1 516 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,75 g |
Tuky | 71,65 g |
– nasycené | 42,90 g |
– nenasycené | 25,50 g |
–– mononenasycené | 21,40 g |
–– polynenasycené | 4,10 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 47,35 g |
Cholesterol | 204 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,01 g |
Sacharidy | 168,74 g |
– cukry | 8,64 g |
––– laktóza | 0,64 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
300 g 300 g syrových brambor | Brambor zimní | 300 g |
100 g 100 g jáhel | Jáhly | 100 g |
50 g 50 g sušených hub | Houby sušené směs | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
mleté nové koření (nebo 2 kuličky celého) | Nové koření mleté |