Nutriční hodnoty (Knedlíčky z pivního sýra ve vývaru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 711 kJ / 2 082 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 62,52 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,45 g |
Tuky | 164,26 g |
– nasycené | 44,15 g |
– nenasycené | 111,31 g |
–– mononenasycené | 80,32 g |
–– polynenasycené | 30,99 g |
––– omega 3 | 9,12 g |
Vláknina | 6,25 g |
Cholesterol | 427 mg |
Sodík | 3,19 g |
Sůl | 7,83 g |
Sacharidy | 74,80 g |
– cukry | 11,24 g |
––– laktóza | 4,07 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g pivního sýra | Pivní sýr | 200 g |
2 2 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
1 lžíce 1 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 15 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
10 g 10 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 dl 1 dl řepkového oleje | Olej řepkový | 100 ml |
1 lžička 1 lžička petrželky | Petržel nať čerstvá | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
trochu trochu pálivé papriky (nemusí být) | Paprika pálivá | |
1 l 1 l silného vývaru | Vývar masový | 1000 ml |
1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
plátek plátek celeru (0,5 cm silný) | Celer bulva čerstvá | |
pažitka na dozdobení | Pažitka čerstvá |