Nutriční hodnoty (Halušky s brynzou a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 9 537 kJ / 2 279 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,92 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,25 g |
| Tuky | 128,69 g |
| – nasycené | 64,39 g |
| – nenasycené | 58,77 g |
| –– mononenasycené | 49,03 g |
| –– polynenasycené | 9,73 g |
| ––– omega 3 | 0,87 g |
| Vláknina | 17,70 g |
| Cholesterol | 406 mg |
| Sodík | 2,63 g |
| Sůl | 6,54 g |
| Sacharidy | 209,25 g |
| – cukry | 15,25 g |
| ––– laktóza | 1,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vařených brambor | Brambor zimní | 600 g |
| 150 g 150 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl podle potřeby | Sůl mořská | |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| 100 g 100 g brynzy | Brynza | 100 g |
| 10 g 10 g másla | Máslo kravské | 10 g |