Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Halušky s brynzou a slaninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie9 537 kJ /
2 279 kcal
Bílkoviny62,17 g
– z toho živočišné bílkoviny32,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,25 g
Tuky128,69 g
– nasycené64,39 g
– nenasycené58,77 g
–– mononenasycené49,03 g
–– polynenasycené9,73 g
––– omega 30,87 g
Vláknina17,70 g
Cholesterol 406 mg
Sodík 2,63 g
Sůl6,54 g
Sacharidy209,25 g
– cukry15,25 g
––– laktóza1,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vařených brambor Brambor zimní 600 g
150 g 150 g mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl podle potřeby Sůl mořská
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
100 g 100 g brynzy Brynza 100 g
10 g 10 g másla Máslo kravské 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.