Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušené hovězí na rajčatech, s bylinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 074 kJ /
2 408 kcal
Bílkoviny209,93 g
– z toho živočišné bílkoviny172,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,18 g
Tuky96,67 g
– nasycené44,36 g
– nenasycené49,10 g
–– mononenasycené38,83 g
–– polynenasycené10,27 g
––– omega 30,18 g
Vláknina101,20 g
Cholesterol 438 mg
Sodík 3,24 g
Sůl7,60 g
Sacharidy101,45 g
– cukry51,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g hovězí přední Hovězí plec 800 g
50 g 50 g anglické slaniny Anglická slanina 50 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
150 ml 150 ml suchého červeného vína Víno červené suché 150 ml
400 ml 400 ml krájených rajčat Rajče červené čerstvé 400 g
3-5 řapíků 3-5 řapíků celeru Celer bulva čerstvá 2000 g
bouquet garni (tymián, petržel, bobkový list i kousek rozmarýnu) Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.