Nutriční hodnoty (Dušené hovězí na rajčatech, s bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 074 kJ / 2 408 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 209,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 172,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,18 g |
Tuky | 96,67 g |
– nasycené | 44,36 g |
– nenasycené | 49,10 g |
–– mononenasycené | 38,83 g |
–– polynenasycené | 10,27 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 101,20 g |
Cholesterol | 438 mg |
Sodík | 3,24 g |
Sůl | 7,60 g |
Sacharidy | 101,45 g |
– cukry | 51,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g hovězí přední | Hovězí plec | 800 g |
50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
150 ml 150 ml suchého červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
400 ml 400 ml krájených rajčat | Rajče červené čerstvé | 400 g |
3-5 řapíků 3-5 řapíků celeru | Celer bulva čerstvá | 2000 g |
bouquet garni (tymián, petržel, bobkový list i kousek rozmarýnu) | Petržel nať čerstvá |