Nutriční hodnoty (Kadlíkova jehněčí kýta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 577 kJ / 3 245 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 507,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 507,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 135,00 g |
| – nasycené | 61,00 g |
| – nenasycené | 51,75 g |
| –– mononenasycené | 47,25 g |
| –– polynenasycené | 4,50 g |
| ––– omega 3 | 2,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,95 g |
| Sodík | 1,85 g |
| Sůl | 4,50 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2,5 kg 2,5 kg jehněčí kýty bez kosti | Jehněčí kýta | 2500 g |
| uzená slanina | Špek | |
| velká hlavička česneku | Česnek čerstvý | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| mrkev | Mrkev čerstvá | |
| petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| celer | Celer bulva čerstvá | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| máslo | Máslo kravské | |
| olej | Olej řepkový | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| nové koření | Nové koření | |
| tymián rozmarýn | Rozmarýn sušený |