Nutriční hodnoty (Na topinky a bramboráky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 322 kJ / 555 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,95 g |
Tuky | 7,30 g |
– nasycené | 2,24 g |
– nenasycené | 4,75 g |
–– mononenasycené | 2,38 g |
–– polynenasycené | 2,36 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 7,61 g |
Cholesterol | 110 mg |
Sodík | 5,71 g |
Sůl | 13,68 g |
Sacharidy | 80,73 g |
– cukry | 55,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
15 dkg 15 dkg šunky nebo salámu | Šunka vepřová vařená | 150 g |
1/2 1/2 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 75 g |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1 - 2 1 - 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
3 PL 3 PL sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
3/4 hrnku 3/4 hrnku kečupu | Kečup sladký | 187.5 ml |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |