Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s tofu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 498 kJ /
836 kcal
Bílkoviny61,52 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,48 g
Tuky40,85 g
– nasycené9,12 g
– nenasycené24,71 g
–– mononenasycené14,23 g
–– polynenasycené10,48 g
––– omega 30,28 g
Vláknina16,70 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 533 mg
Sůl1,13 g
Sacharidy48,40 g
– cukry40,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g předvařené červené řepy Červená řepa čerstvá 500 g
200 g 200 g tofu Tofu natural 200 g
3 3 vejce natvrdo Vejce slepičí 210 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
majonéza Hellmanns- množství podle každého Majonéza
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
trochu trochu balsamica Ocet balsamikový bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.