Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 498 kJ / 836 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,48 g |
Tuky | 40,85 g |
– nasycené | 9,12 g |
– nenasycené | 24,71 g |
–– mononenasycené | 14,23 g |
–– polynenasycené | 10,48 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 16,70 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 533 mg |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 48,40 g |
– cukry | 40,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g předvařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | 500 g |
200 g 200 g tofu | Tofu natural | 200 g |
3 3 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
majonéza Hellmanns- množství podle každého | Majonéza | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
trochu trochu balsamica | Ocet balsamikový bílý |