Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 498 kJ / 836 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,48 g |
| Tuky | 40,85 g |
| – nasycené | 9,12 g |
| – nenasycené | 24,71 g |
| –– mononenasycené | 14,23 g |
| –– polynenasycené | 10,48 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 16,70 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 533 mg |
| Sůl | 1,13 g |
| Sacharidy | 48,40 g |
| – cukry | 40,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g předvařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | 500 g |
| 200 g 200 g tofu | Tofu natural | 200 g |
| 3 3 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| majonéza Hellmanns- množství podle každého | Majonéza | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| trochu trochu balsamica | Ocet balsamikový bílý |